Skoči na glavno vsebino

Pozdravljeni otroci, starši, stari starši, prijatelji, …

Pred nami je praznični december, čas ko se nam v misli prikradejo nagajivi škratki in palčki ali pa samo vonj po medenjakih. Čas, ko si zaželimo vse dobro v upanju, da tako tudi bo, ko se leto zavrti naokoli.

Prav je, da se vsi skupaj uzremo nazaj in se v mislih dotaknemo vseh tistih iskric, zaradi katerih je bilo naše življenje v preteklem letu nekaj posebnega, tako čarobno …

Zagotovo se te iskrice niso prižigale same od sebe, temveč so pokazatelj NAS in NAŠEGA odnosa do samega sebe in med nami. Velik HVALA za vsako vaše dobro dejanje, za vse, da se je v našem vrtcu zalesketalo toliko malih in malo večjih iskric. Vsaka po svoje je dragocena, edinstvena in namenjena vsakemu izmed nas. So naša prihodnost, vez med različnimi generacijami in most, ki nas lahko povezuje še dolga desetletja.

Tudi tokrat bomo potrebovali vašo pomoč, saj lahko le ob vaši podpori pričaramo čarobno vzdušje v vrtcu. Ob pričetku prazničnega decembra vas bodo vzgojitelji povabili k sodelovanju, upamo pa, da se kaj kmalu seveda vidimo tudi v vrtcu. A tudi, če se nam tokrat ta želja ne bi izpolnila, ni nobenega razloga, da ne bi skupaj ustvarili niz čudovitih trenutkov, polnih dobre volje, smeha, igrivosti ter misli drug na drugega.

V prihajajočih dneh ne bo naš namen, da bi vas obremenjevali z mislijo na vrtec, temveč da vašim otrokom pričaramo nekaj tistih svetlih iskric v očeh, ki ogrejejo vsako srce in nas napolnijo s praznično energijo. Zavedamo se, da vsak izmed nas piše svojo zgodbo, pri nastajanju naše zgodbe, bi želeli, da se nam pridružite tudi vi, dragi otroci, starši, stari starši in prijatelji.

Želimo vam prijazno obarvana jutra, spočijte svoje misli v družbi vaših otrok, naredite si prav posebne dneve, ki naj vas notranje napolnijo s pozitivno energijo. Predvsem pa si vzemite tudi trenutek časa zase, za svoje najdražje in obarvajte paleto življenja z vsemi iskricami, ki so vas in vas bodo tudi v prihodnje osrečevale.

“Iskrice so koz majhne lučke, ki nam osvetljujejo pot življenja in nam sporočajo,

da nismo sami na tem svetu”

Strokovni delavci Vrtca Zarja skupaj z ravnateljico Matejo Kobal

 

Dostopnost