Skoči na glavno vsebino

VABILO NA PRIJAVO NA NATEČAJ ZA NAJ PROSTOVOLJCA V LETU 2022 V MESTNI OBČINI CELJE

 »Prostovoljstvo je glas ljudi, postavljen v akcijo.«

                                                                     Helen Dyer

Informacijska točka EUROPE DIRECT Savinjska, ki deluje v okviru Celjskega mladinskega centra, skupaj z Mestno občino Celje, tako v mesecu aprilu za prostovoljce organizira že »18. Festival prostovoljstva«.

Namen dogodka se je zahvaliti vsem prostovoljcem, ki so v preteklem letu s prizadevnim delom in nesebično pomočjo prispevali k družbi, z dogodkom pa želimo tudi spodbujati prostovoljstvo in njegovo vrednost v lokalni skupnosti. Dejstvo, da je človek brezplačno pripravljen ponuditi pomoč ljudem v stiski, je čudovito ter hvalevredno in zato se nam zdi pomembno, da s Festivalom prostovoljstva to slavimo.

V ta namen ponovno objavljamo Natečaj za naj prostovoljce 2022, ki bo odprt vse do 20. 3.2023. Strokovna komisija bo na podlagi števila opravljenih ur, vsebinske opredelitve prostovoljskih aktivnosti ter dodatnih referenc izbrala prostovoljce, ki bodo prejeli naziv »Naj prostovoljec za leto 2022« v petih starostnih kategorijah. Natečaj je namenjen vsem prostovoljcem Mestne občine Celje, ki so v letu 2022 delovali na prostovoljskem področju.

Izpolnjeno prijavnico na Javni natečaj in priloge je potrebno posredovat po elektronski pošti, na e-naslov: hana.faletic@mc-celje.si, s pripisom v zadevi: »Javni natečaj za naj prostovoljca leta 2022«.

Razpisno dokumentacijo in dostop do prijavnih obrazcev najdete na povezavi: https://www.mc-celje.si/EU_Direct_Savinjska/natecaj_za_naj_prostovoljca_leta_2022_v_mestni_obcini_celje/ 

Rezultate natečaja in nazive za »Naj prostovoljca«, bodo razglasili na »18. Festivalu prostovoljstva«, ki se bo odvil v petek, 21. 4. 2023, ob 11.00 uri, v Celjskem mladinskem centru.

 

 

 

i

 

 

Dostopnost