Skoči na glavno vsebino

Video prispevek zaključne prireditve »GRADIMO PRIJATELJSTVO«, katero že vrsto let posvečamo vsem našim najmlajšim, ki jeseni odhajajo v šolo, si lahko ogledate TUKAJ. 

In čeprav se je prireditev slišala kot slovo, v resnici ni slovo. Nov začetek je. Nova pot  za nova doživetja, odpiranje novih obzorjih in ustvarjanje novih sledi. Dragi otroci, naj vam bo še naprej prijetno, mavrično in segajte visoko, še višje, vse tja do zvezd, saj to zmorete in znate. V vaših srcih naj odmevata smeh in otroška igrivost, ohranjajte otroka v sebi.  Na poti, ki je pred vami še naprej sklepajte nova prijateljstva in ohranjajte stara in most, ki smo ga skozi vsa ta leta skupaj gradili. To je most, kjer vas vedno čakajo topel objem, prijazna beseda in nasmeh na obrazu.

Dragi starši, hvala za vsa leta, ko ste hodili ob nas in z nami. Hvala za vse tople poglede, prijazne besede, za vse spodbude in potrditve, da združeni skupaj zmoremo več. Naj bo vrtec kraj lepih spominov, spominov na vesele, prijazne in nasmejane ljudi in… Ostanimo prijatelji ter v srcih puščajmo za sabo pozitivne sledi.  

Ravnateljica, Mateja Obrez

 

 

Dostopnost