Skoči na glavno vsebino

Tudi letos smo se pridružili MNOŽIČNEMU TEKU otrok, pod okriljem Atletske zveze Slovenije. Slogan oz. sporočilo letošnjega dogodka je bilo »ZAČNI MLAD, TEKMUJ POŠTENO.«

Sodelovali so vsi otroci, ki so poleg teka športno obarvali celotno dopoldne. Otroci mlajših oddelkov so izvedli športno dopoldne na igriščih naših enot, kjer so se jim pridružili tudi vzgojitelji in posamezni športniki.

Otroci starejših oddelkov pa so se dogodka udeležili na IV OŠ Celje, kjer smo k sodelovanju povabili tudi 1. razrede. Že drugo leto zapored so se nam pridružili predstavniki AD Kladivar, in sicer se je povabilu prijazno odzval gospod Tomaž Pliberšek (vodja atletske šole) in vrhunski atlet Matic Ian Guček, katerega naši otroci že dobro poznajo. Da pa je bilo športno dopoldne še bolj zanimivo, sta se otrokom pri premagovanju novih gibalnih izzivov pridružila Lovro in Tinkara, ki aktivno trenirata na AD Kladivar. 

Nekaj utrinkov iz enot Vrtca Zarja si lahko ogledate v galeriji slik, dogodek na IV OŠ Celje pa smo strnili v video prispevku, ki si ga lahko ogledate  TUKAJ. 

Ravnateljica, Mateja Obrez

 

Dostopnost