Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

tudi v letošnjem letu smo skupaj z vami in vašimi otroki sodelovali v projektu Evropska vas. Zaključek projekta, z nastopom Otroškega pevskega zbora enote Ringa raja ter mnogih drugih, si boste lahko ogledali v ponedeljek, 9. 5. 2016, na Krekovem trgu v Celju.

Prireditev se bo pričela ob 11.00. 

Spored kulturnega programa si lahko preberete TUKAJ.

Več o projektu Evropska vas si lahko preberete spodaj:

Šole savinjske regije se tudi letos pod pokroviteljstvom Mestne občine Celje predstavljajo s projektom EVROPSKA VAS. Cilj projekta je spodbuditi medkulturno razumevanje, toleranco, solidarnost, spoznavanje drugih narodov in držav v Evropski uniji ter hkrati zavedanje lastne kulturne identitete.

Evropska vas bo 9. maja postavljena na celjskem Krekovem trgu. 22 osnovnih šol, 6 srednjih šol, Vrtec Zarja Celje, Mednarodna fakulteta za družbene in poslovne študije Celje, Mladinski center Celje bo širši javnosti predstavilo svoje ideje, rezultate raziskovanja ter popestrilo dogajanje s kulturnim programom. Zgodovinske, kulturne, etnografske, geografske in druge raznolikosti držav bodo zaživele na odru v plesu, glasbi in besedi. (Mojca Kolin)

Dostopnost