Skoči na glavno vsebino

 Kot odrasli verjamemo, da imamo ljudje v sebi prav posebno moč, ki zmore dati življenju v danem trenutku najlepše barve tega sveta. Ta moč, ki na eni strani zbližuje in na drugi povezuje, so človeške temeljne vrednote: spoštovanje, zaupanje, strpnost, sodelovanje, občutek za sočloveka, sprejemanje drugačnosti … Njihova skupna lastnost je ta, da imajo vse univerzalen jezik in za njihovo razumevanje ne potrebujemo nobenih prevajalcev.

Pri uresničevanju našega poslanstva pri delu z najmlajšimi poskušamo delovati v prepričanju, da ravno lepota človeških vrednot potuje od srca do srca in na tej poti se vedno znova in znova odpirajo nove poti, novo življenje, v katerem je prostor tudi za druge oz. drugačne in nove ljudi.

Danes odpiramo ta prostor za vas, da s skupnimi močmi oblikujemo mavrično paleto barv za vsakega otroka v vrtcu …  

Z zglednim ravnanjem bomo usmerjali naša dejanja v zavedanju, da si bodo vaši ̶ naši otroci izoblikovali pozitivno podobo predvsem o sebi in svetu, ki jih obdaja, imeli odgovoren in spoštljiv odnos do sebe in drugih ter da bodo zmogli delovati in živeti v skupnosti v prepričanju, da so čudežna bitja, topla, iskrena, vedoželjna, igriva, polna smeha in nalezljive radosti.

Privoščite si vsaj nekajkrat biti OTROK v šolskem letu, ki je pred nami. Verjemite, čudežno bo, polno lepih ter prijetnih trenutkov.

          Strokovni delavci vrtca skupaj z ravnateljico Matejo Kobal          

               

 

                                 

 

                                                                           

 

Dostopnost