Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

Urad predsednika vlade v odstopu, g. Marjana Šarca, je sporočil, da se zaradi širitve okužbe z virusom COVID-19 s ponedeljkom, 16. 3. 2020, predvidoma za obdobje 14 dni zapirajo vrata vzgojno-izobraževalnih zavodov. S strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport do tega trenutka še nismo prejeli nobenega uradnega sporočila oz. podrobnih navodil. Pristojno ministrstvo je podalo zagotovilo, da lahko uradna navodila pričakujemo tekom današnjega dne.

Zaposlenim v našem vrtcu smo že sporočili, da se pričakuje zaprtje in da žal še nimamo ustreznih navodil oz. potrebnih informacij. Takoj, ko jih dobimo, jih bomo objavili na spletni strani, na vas pa se obračamo s prošnjo, da redno spremljate informacije o nadaljnjih korakih.

Jutri, v petek, 13. 3. 2020, delo v Vrtcu Zarja poteka nemoteno. Prav tako bomo o načrtovanih ukrepih preko spletne strani vrtca redno obveščali tudi vas (uradna obvestila boste prejeli tudi osebno ob prihodu/odhodu v/iz vrtca, objavljena pa bodo tudi na vseh vratih oddelkov po posameznih enotah in oglasnih tablah).

Vljudno prosimo za razumevanje, saj vas do prejetja uradnih informacij s strani MIZŠ-ja žal ne moremo seznaniti s podrobnostmi načrtovanih ukrepov.

Vsem staršem, ki imajo možnost pa priporočamo, da njihov otrok ostane doma že z jutrišnjim dnem.

Ravnateljica, Mateja Kobal

Povezava do prispevka objavljenega s strani Vlade RS: TUKAJ.

 

Dostopnost