Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši, seznanjamo vas z uradno informacijo vezano na poslabšanje epidemiološkega stanja v državi, da se zaradi širitve okužbe z virusom COVID-19 in razglašene epidemije s ponedeljkom, 26. 10. 2020, predvidoma do 30. 10. 2020, zapira Vrtec Zarja.

O nadaljnjih usmeritvah in organizaciji dela v primeru začasne prekinitve izvajanja vzgojno-izobraževalne dejavnosti vas bomo obveščali pravočasno (preko spletne strani vrtca in aplikacije eAsistent).

V okviru Mestne občine Celje bomo organizirali nujno varstvo na lokalni ravni za tiste otroke, katerih so starši zaposleni v sektorjih, ki so nujni za delovanje države. Podrobneje informacije ste že prejeli od vzgojiteljev, v katerega je vključen vaš otrok in preko uradne izjave posredovane s strani Mestne občine Celje.

Nujno varstvo bo organizirano na lokaciji Vrtca Tončke Čečeve, enota Gaberje, Mariborska cesta 43.

Vse starše, ki bodo prijavili svojega otroka v nujno varstvo in ob prihodu oddali potrdilo delodajalca (za oba starša), bomo naknadno oz. najkasneje do nedelje, 25. 10. 2020, obvestili o sami organizaciji dela (v katerem oddelku bo njihov otrok, kdo bo z njimi ipd.).

V nadaljevanju vam podajamo povezavo do objave na spletni strani MO Celje in sicer vezano na zagotavljanje nujnega varstva predšolskih otrok TUKAJ.

Starši, ki boste svojega otroka obdržali doma, ste za čas zaprtja vrtca opravičeni plačila vrtca. Na uradno okrožnico resornega ministrstva še čakamo. Z njeno vsebino vas bomo seznanili takoj, ko jo prejmemo. V kolikor bi potrebovali kakšne dodatne informacije lahko sporočite na e – naslov: ravnateljica@vrtec-zarja.si

Vljudno prosimo za razumevanje in ponovno pozivamo k doslednemu upoštevanju  navodil ter priporočil pristojnih institucij.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Izjava MO Celje – varstvo za otroke celjskih vrtcev

 

Sklep o določitvi izjem ob zaprtju vrtcev v MO Celje

 

Objava informacije glede trenutne situacije na spletni strani MO Celje

 

Potrdilo delodajalca o opravičenosti nujnega varstva otrok

Ravnateljica, Mateja Kobal

Dostopnost