Skoči na glavno vsebino

V MARCU, ko se začne prebujati narava in ko naša bližnja okolica pridobi prav posebne barve, smo tudi tokrat, kot že leta poprej namenili pozornost DRUŽINI in medsebojnemu povezovanju, ki kljub trenutnim razmeram še vedno temelji na spoštovanju vrednot tako ožje kot širše družine. Družine so v današnjem času zelo raznolike, pa vendar vsako posebej krasijo otroci, ki so prirasli mamicam k srcu še preden so ugledali ta širni svet. Potem so rasli in še rastejo kot najlepše uresničena želja vsakega starša.

Mamice in očetje smo tisti, ki s svojo ljubeznijo vzgajamo naše prihodnje generacije in ravno iz tega razloga smo materinski dan posvetili prav VAM, dragi STARŠI. Morda se vaši/naši otroci še ne zavedajo, da je družina kompas, ki nas varno vodi skozi viharje življenja in da je družina tam, kjer se življenje začne ter ljubezen nikoli ne konča. A, prepričani smo, da bodo nekoč, ko bodo imeli že svoje družine, znali ceniti vsak dragoceni trenutek, ki jim ga namenjamo, tukaj in sedaj.

Tudi odrasli v vrtcu smo hvaležni, da smo lahko del vašega družinskega življenja, ki vašim malim zakladom poskušamo nuditi varno zavetje, toplino, jih sprejemamo prav takšne kot so in prenašamo naše bogate izkušnje na njih v upanju, da bodo nekoč s svojo pozitivno energijo in vedoželjnostjo prenesli vse to, na naslednje rodove.

Čeprav nam trenutne razmere onemogočajo skupna druženja ob raznih prireditvah in delavnicah v vrtcu, so nas ravno te razmere povezale še globlje, z veliko noto sočutja, razumevanja ter sodelovanja za dobrobit in spoštovanje zdravja vseh vas in nas.

Z gesto, s katero smo samo za vas pripravili ustvarjalni niz pesmi, radostne utrinke, prijazne misli … ki so sicer del našega vsakdanjega življenja v vrtcu, vam želimo polepšati dan in se zahvaliti na povsem unikaten način, ker ste del naše velike družine z imenom VRTEC ZARJA in ker skupaj uspešno rastemo že vrsto let.

Enota ŽIV ŽAV

 

Enota MEHURČEK

 

Enota ISKRICA

 

Enota RINGA RAJA

 

Enota ČIRA ČARA

 

Dostopnost