Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši, obveščamo vas, da je Vlada RS sprejela nov Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih, ki velja do
18. aprila 2021.

S ponedeljkom, 12. 4. 2021 se ponovno za vse otroke odpirajo vrtci. Pravila in morebitne omejitve ostajajo v celoti enake, kot so veljale v tednu pred popolnim zaprtjem.

Otroci bodo razporejeni v oddelke, tako kot so bili pred zaprtjem, vse enote pa bodo delovale v okviru poslovalnega časa, ki je bil sprejet ob pričetku šolskega leta.

Izredno veseli smo spodbudne informacije in da lahko ponovno odpremo vrata za vse vaše otroke, saj smo se v zadnjih dveh tednih pogosto srečevali z marsikaterimi stiskami staršev, ki ste kljub tako imenovanemu popolnemu zaprtju morali opravljati svoje delo. Predvsem bi želela kot ravnateljica poudariti in vas pohvaliti, da ste kljub danim razmeram ohranili korektno in spoštljivo komunikacijo ter da tudi v tako težkih situacijah znate in zmorete pokazati, da vam je mar za naš odnos. Obljubimo vam, da se bomo tudi v prihodnje še naprej trudili in si prizadevali za dobrobit vaših otrok ter da bomo našim bodočim generacijam omogočali neprecenljivo bogastvo pozitivnih izkušenj, uspešno soočanje z novimi izzivi in ohranjali dostojanstvo vsakega in hkrati vseh nas.

S prijaznimi pozdravi, Mateja Kobal

Dostopnost