Skoči na glavno vsebino

V prazničnem decembru v Vrtcu Zarja najprej zažarijo čarobne luči, ki naznanjajo prihod čarobnih trenutkov. Po vseh enotah smo s pripravami pričeli že v novembru, kjer so najprej vzgojitelji izvedli predpraznične delavnice, sledil je koncert glasbene skupine, ob pričetku meseca pa smo izvedli tudi bazar za otroke in starše ter se razveselili prihoda prvega od treh dobrih mož.

Tudi v letošnjem letu nas druži in povezuje skupna pravljica, katere osnovno sporočilo je, da ni v življenju vedno pomembno zmagovati, saj je veliko bolj pomembno koga imamo ob sebi in ne kaj imamo, še posebej takrat, ko ne gre vse po načrtu.

Otroci v starosti od 4 leta dalje so si ogledali gledališko predstavo »Tekmovanje«, kjer smo se podružili ob zvokih skupne pesmi »Za praznike spet bom doma«. Nekaj čarobnosti smo ustvarili tako za velike kot male otroke, ki so svoje domove odeli s prijetnimi spomini.

Ker se počasi leto izteka, nas je obiskal že tudi Dedek Mraz, ki je z otroki preživel prijetno dopoldne v družbi pravljičnih junakov po vseh enotah našega vrtca.

Nekaj utrinkov iz dogajanj si lahko ogledate v galeriji prispevka.

Ravnateljica, Mateja Obrez

Dostopnost