Vstop v praznično dogajanje Vrtca Zarja

 

Pozdravljeni otroci, starši, stari starši in prijatelji

Naj vam še enkrat zaželimo dobrodošlico ob vstopu v praznični december, v čas ko se prižgejo v mestih pravljične luči in obsvetijo naše domove s čarobnostjo tega veličastnega trenutka.

Eden od posebnih dogodkov, ki so se zvrstili v našem  vrtcu v preteklih letih, je prav gotovo tudi snidenje z vami in ni naključje, da se nam pogosto ob tem ustavi pogled ravno na nasmejanih in razigranih obrazih naših najmlajših, ki s svojo igrivostjo, vedoželjnostjo in iskrenostjo poskušajo spremeniti skoraj vsak dan v praznik. Želimo si, da bi bila tudi sedaj, čeprav na malo drugačen način, ta naša dobra volja nalezljiva, lepe misli pa naj se širijo na vse strani skozi celo leto, skozi leto, ki je pred nami in nam nudi vsaj 365 dni priložnosti, da skupaj soustvarjamo še lepši svet.

Prepričani smo, da nam v teh časih materialne dobrine ne pomenijo kaj dosti, temveč je stisk roke, objem in prijazna ter iskrena beseda nekaj tistega, kar nam poboža srce in napolni dan s toplino ter pozitivno energijo. Ravno iz tega razloga smo za vas pripravili kratek praznični program, skozi vsebino katerega se vam bodo predstavili in vas spodbudili vzgojitelji k ustvarjanju čudovite praznične zgodbe Vrtca Zarja. 

Veseli bomo, če si boste vzeli trenutek svojega dragocenega časa in ga preživeli skupaj z nami, vsak teden do novega leta malo drugače. Še bolj veseli pa bomo prejetega sporočila ali pa kakšne fotografije z vaše strani. 

V spodnji povezavi bomo vsak teden dopolnjevali naše vsebine, ki jih boste seveda prejeli tudi od svojih vzgojiteljev. Veselimo se sodelovanja z vami in potovanja na poti ustvarjanja čudovitih trenutkov, ki nas bodo v teh časih še bolj povezali v zavedanju, da združeni skupaj resnično zmoremo več.

Ravnateljica, Mateja Kobal

Vstop v praznično dogajanje Vrtca Zarja